Eirik Teigstad

Eirik Teigstad

Om advokat Eirik Teigstad

biladvokat

Biladvokat.no drives av advokat Eirik Teigstad. Målet med nettsiden er å hjelpe kjøpere og selgere som har havnet i tvist etter bilkjøp.

Eirik Teigstad driver til vanlig Advokatfirmaet Teigstad AS, med 5 advokater. Advokatfirmaet holder til på Youngstorget i Oslo, men vi har klienter over hele landet.

Foruten omfattende prosedyreerfaring etter mange år som advokat har Eirik også interesse for bil og motorsykkel, og har fra tidligere bilteknisk utdannelse. På denne måten kan han kombinere sin tekniske og juridiske ekspertise til å bistå klienter i biltvister.

Ta gjerne kontakt dersom du har et spørsmål angående kjøp og salg av bil. Dette vil være en gratis og uforpliktende henvendelse hvor vi vil se på saken din og anbefale hva du bør foreta deg videre. Du kan kontakte oss via kontaktskjemaet til høyre eller på andre måter ved å trykke på alternativet kontakt i hovedmenyen.

Dersom du trenger advokathjelp vil bilforsikringen dekke advokatutgiftene mot at du betaler en egenandel. Dersom tvisten gjelder mindre beløp enn rundt kroner 30 000 vil det imidlertid ikke være hensiktsmessig å benytte advokathjelp på grunn av egenandelen. Les mer om hvilke advokatutgifter bilforsikringen dekker her.

 

Advokatfirmaet Teigstad sine lokaler ligger sentralt til midt i Oslo.

Av advokat Eirik Teigstad

Biladvokat Teigstad

Jeg heter Eirik Teigstad og er én av ni advokater og fullmektiger i Advokatfirmaet Teigstad AS. Jeg har noe bilteknisk bakgrunn fra tidligere. Vi hjelper deg med reklamasjonssaker etter bilkjøp og bilsalg. Vi er biladvokater i TV2 Broom og Bilforumet.

Spørsmål om reklamasjon etter bilkjøp eller bilsalg?

Send en uforpliktende henvendelse til advokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om heving, prisavslag og erstatning.